fbpx

Suntem bucurosi sa primim mesajele voastre si sa raspundem la toate intrebarile despre cafea.

Image Alt

Seria Deconectat #51 • Alma Nicole w. Jacob LIVE

Seria Deconectat #51 • Alma Nicole w. Jacob LIVE

• Vineri, 21 mai 2021
• Ora: 20:00
• UZINA – str. Piața Amzei nr.5, București
• Acces: 40 lei
• Rezervări: contact@uzinacoffee.ro
• Întrucât numărul de locuri este limitat, vă rugăm să faceți rezervările din timp.
ALMA NICOLE w. JACOB
Alma Nicole – voce, chitară
Ciprian Iacob – clape
Alma-Nicole w. Jacob vin cu un concept acustic fresh, cu influențe Daughter, Florence and the Machine.
Setlist-ul lor include conținut original și coveruri reinterpretate în stilul lor personal, folosindu-se de voce, efecte, claviatură.
În prezent pregătesc un videoclip filmat în Scoția pentru lansarea următorului single “You Are”.
Întrucât numărul de locuri este limitat, vă rugăm să faceți din timp rezervări printr-un email la: contact@uzinacoffee.ro
Vă așteptăm!
❤
——————————————-
Actriță și muzician cu o experiență de peste 20 de ani, Alma Nicole a cântat în fața a milioane de oameni, ajungând în finala Vocea României 2018. De atunci își concentrează tot timpul și creativitatea în muzica ei originală.
2020 a fost anul lansării primului single “The Reason”.
În luna septembrie publicul a avut parte de o proiecție “first-look” a videoclipului, urmat de un concert live sold out. Clip-ul a câștigat premii la festivaluri de film în Suedia, Spania, UK, Macedonia, Slovacia, Germania, Cehia.
În noiembrie a urmat “Stuck to You”, care s-a bucurat de un acoustic session special, filmat într-o căsuță din copac în inima Transilvaniei.
Alma Nicole creează identități noi pentru piese deja cunoscute precum: “Wicked Game”, “Toxic” și “Amazing Grace”, care urmează să fie lansată pe Spotify.
🎧 https://spoti.fi/307CXso
http://youtube.com/c/almanicole
https://www.facebook.com/AlmaNicoleOfficial
https://instagram.com/almanicoleofficial
——————————————-
Jacob aka Ciprian Iacob, este compozitor de muzică de film cu o experiență de 10 ani în industrie, câștigată prin numeroase proiecte de succes în România, Marea Britanie, Franța și Statele Unite.
Compozițiile sale au fost promovate în cadrul unor festivaluri internaționale din Londra, Glasgow, Franța (Cannes), Los Angeles și New Delhi.
La TEDx Cluj a creat o experiență publicului pe care a preschimbat-o într-un connecting the dots prin muzică live, film și tehnologie. În 2014 și 2016 Ciprian performează în concertul “The Masterpiece”, un proiect care a implicat nume de top din industrie, cum ar fi Hans Zimmer, Thomas Bergersen, sau Uyanga Bold.
🎧 https://spoti.fi/3dZ8ftV

Post a Comment