fbpx

Suntem bucurosi sa primim mesajele voastre si sa raspundem la toate intrebarile despre cafea.

Image Alt

Livrare

Livrarea produselor se face prin firme de curierat rapid agreate de UZINA COFFEE S.R.L. în maximum 4 zile de la plasarea comenzii, cu excepția zilelor declarate sărbători legale sau a perioadelor în care activitatea firmelor de curierat poate fi mai aglomerată decât în mod normal, iar livrarea comezilor poate fi efectuată cu întârziere (inclusiv stare de urgență, forță majoră, insolvență sau orice eveniment extern UZINA COFFEE S.R.L.).

Prețul standard al transportului pe teritoriul României este 14 lei, însă acesta poate varia în funcție de mărimea, greutatea coletelor și a punctelor de livrare. În cazul în care punctele de livrare sunt situate în afara localităților principale, iar costurile de livrare sunt semnificativ mai mari decât prețul standard al transportului, UZINA COFFEE S.R.L. va comunica clienților costurile suplimentare de livrare și își rezerva dreptul de a anula comenzile respective daca prețul suplimentar de livrare nu este acceptat și achitat de către clienți.

Comenzile internaționale pot fi livrate prin curier rapid numai după confirmarea prealabilă din partea UZINA COFFEE S.R.L., iar costurile de livrare se vor calcula în funcție de mărimea, greutatea coletului, localitatea și țara de destinație.

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin