fbpx

Suntem bucurosi sa primim mesajele voastre si sa raspundem la toate intrebarile despre cafea.

Image Alt

Castor 604 (Rock/Blues) | Seria Deconectat #322

Castor 604 (Rock/Blues) | Seria Deconectat #322

📅 Vineri, 31 Mai
🕘 20:00
📍 UZINA – str. Piata Amzei 5, București
🎟️ Artist Support: Donații libere
👉 Accesul la eveniment face pe bază de rezervare, confirmată pe email.
👉 Email rezervări: contact@uzinacoffee.ro
👉 Întrucât numărul de locuri este limitat, vă rugăm să faceți rezervări din timp.
👉 Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani este permis numai dacă aceștia sunt însoțiti de adulți. Nu este permis accesul minorilor sub vârsta de 10 ani.
Cum se văd ei?
Grupul abordeaza in egala masura un repertoriu original in maniera rock-blues cat si unul acustic, de asemenea original, dar si variante inedite ale unor succese internationale tratate in mod parodic, reorchestrate pentru mandolina, acordeon, percutie etc.
Cum îi vad altii (extras din prezentarea de la Radio Romania International)
Din anul 2010 ”peisajul” muzicii rock este îmbogăţit de o trupă cu un nume cel puţin interesant – CASTOR 604, dacă ne gândim la faptul că respectivul Castor era un excavator fabricat la Brăila (est) şi folosit în construcţii în România anilor ’80. […] Una dintre piesele promovate de CASTOR 604 este : ”Ca la cinema”.
Muzica şi versurile îi aparţin lui Emil Viciu, care are o vechime de 20 de ani în calitate de chitarist al grupului Sarmalele Reci şi care la CASTOR 604 are marea răspundere de a fi şi solist vocal. Textul cântecului sălăşuia de mult în mintea lui Emil, atras dintotdeauna de metafora cinematografică a vieţii proiectate pe pânză, fără a şti ce urmează. Efectele speciale – zgomotul curgerii peliculei şi altele nu lipsesc, întregind atmosfera.
Iniţiativa formării trupei CASTOR 604 se datorează aproape în exclusivitate basistului Alex Nichiforov, care activează într-un grup de heavy-metal – Negative Core Project şi îşi dorea de mult să cânte şi altceva. L-a abordat pe Emil Viciu şi a reuşit să-l convingă să se întâlnească pentru a repeta şi a înregistra primele piese. Ceilalţi trei membri ai noii trupe au fost cooptaţi de la formaţia Echo, care înregistrează de multă vreme cu Emil Viciu, în calitate de inginer de sunet în propriul studio. Cei cinci instrumentişti au început să repete, au dat la iveală primele cântece – printre care şi cel pe care tocmai l-am ascultat, apoi s-au gândit la nume şi CASTOR 604 a ”câştigat” în unanimitate.
Componenţa grupului CASTOR 604 este următoarea: Emil Viciu (Sarmalele Reci) – lider / chitară / mandolină / voce, Ciprian Almășan (Sarmalele Reci) – bas, Cătălin Chivu (Echo) – baterie / percuţii, Sorin Manolescu (Echo) – chitară / instrumente de percuţie, Laurenţiu Marius Popescu (Echo) – claviaturi.

Post a Comment

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin