fbpx

Suntem bucurosi sa primim mesajele voastre si sa raspundem la toate intrebarile despre cafea.

Image Alt

Seria Deconectat #48 • Ioana Teodora Spînu w. Albert Tajti & Oleg Lașcu LIVE

Seria Deconectat #48 • Ioana Teodora Spînu w. Albert Tajti & Oleg Lașcu LIVE

• Sâmbătă, 15 mai 2021
• Ora: 19:00
• UZINA – str. Piața Amzei nr.5, București
• Acces: 50 lei
• Rezervări: contact@uzinacoffee.ro
• Întrucât numărul de locuri este limitat, vă rugăm să faceți rezervări din timp pe email la: contact@uzinacoffee.ro
“A Trip between Body and Soul” – este conceptul sub care Teodora, Albert și Oleg și-au propus să ne încânte la Uzina Coffee. Acest proiect muzical îmbină emoția, dinamismul, dar și eleganța într-un repertoriu ce cuprinde câteva dintre cele mai îndrăgite piese de jazz pe care cu siguranță o să le recunoașteți. Un trio care te poartă printr-un univers întreg, care te farmecă și-ți oferă momente de liniște și de reflecție.
• Ioana-Teodora Spinu ( voce )
• Albert Tajti ( pian )
• Oleg Lașcu ( contrabas )
Ioana-Teodora Spînu a început studiul pianului de la vârsta de 8 ani la Colegiul Național de Artă „Regina Maria” din Constanța, îndreptându-și ulterior atenția către jazz. A absolvit Universitatea Națională de Muzică din București, secția Jazz, condusă de Dr. Mircea Tiberian. A susținut concerte în numeroase festivaluri din România: Festivalul de Jazz în Aer Liber – București, Festivalul Național de Improvizație Godot – București, Femei pe Mătăsari – București, Seri de Jazz și muzică clasică – Târgu Mureș, Filmul de Piatră – Piatra Neamț etc. 
A cântat alături de artiști ai genului dintre care amintim: Michael Acker, Pedro Negrescu, Ciprian Parghel, Mircea Tiberian, Toma Dimitriu, Alexandru Olteanu, Daniel Csikos, Liviu Negru, Lucas Contreras, Gabi Matei, Octavian Scurtu, Achilleas Pitoulias.
Cel mai recent proiect în care a fost implicată este ,,Tarot Tales’’ (Teatrul Dramaturgilor Români) – un musical de Mircea Tiberian pe texte de Saviana Stănescu.
https://www.facebook.com/ioanateodorajazz
Albert Tajti s-a născut în Piatra Neamț și studiază pianul de la vârsta de 7 ani în licee de specialitate, atât în Piatra Neamț, cât și în București, la Colegiul Național de Muzică George Enescu. Își îndreaptă atenția asupra jazzului sub îndrumarea lui Mircea Tiberian, profesor și coordinator al departamentului de jazz din cadrul Universității Naționale de Muzică București. Colaborează ca acompaniator și pianist de mai bine de 10 ani, activând în numeroase formule instrumentale și alături de soliști vocali ai genului precum: Alex Man, Michael Acker, Sebastian Burneci, Octavian Scurtu, Mihai Iordache, Sorin Romanescu, Cristian Soleanu, Luiza Zan, Petra Acker, Ana Cristina Leonte, Elena Mîndru și alți soliști ai genului. Câștigă premii la Sibiu Jazz Festival (2010), Bucharest International Jazz Competition (2010) și altele. Participă și la tabere internaționale – Contemporary Arts Summer Classes (2010-2012) și la concertul de lansare al albumului Romanian Jazz Collection (2012).
https://www.facebook.com/tajti.albert
Oleg Lașcu este absolvent al Conservatorului din Chișinău a secției de interpretare a catedrei “instrumente de coarde” și masterand al secției de jazz de la Universitatea Națională de Muzică București. Activează alături de soliști vocali și instrumentali ai genului precum: Alexandru Olteanu, Liviu Negru, Sorina Rotaru, Nadia Trohin și alții. A participat recent la Festivalul de Jazz la Sibiu și Festivalul de Jazz de la Deva – alături de grupul Jazzappella.
Versatilitatea stilistică este principala calitate ce-l reprezintă pe contrabasistul Oleg, cu un traseu muzical diversificat: de la muzica clasică, folclor, până la jazz și pop/fusion. În practica jazzului se remarcă printr-un limbaj clasic, îmbinând mai multe influențe, de la muzicile afro americane până la cele europene.
https://www.facebook.com/oleg.lascu/

Comments

  • Adrian Puscasu
    mai 12, 2021
    reply

    Abia astept sa o aud pe teodora spanu si albert tajti!

Post a Comment

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin