fbpx

Suntem bucurosi sa primim mesajele voastre si sa raspundem la toate intrebarile despre cafea.

Image Alt

Seria Deconectat #143 • STORYTELLERS Acoustic Blues Project w. Marcian Petrescu & Mihai Tacoi LIVE

Seria Deconectat #143 • STORYTELLERS Acoustic Blues Project w. Marcian Petrescu & Mihai Tacoi LIVE

• Sâmbătă, 21 mai 2022
• Ora: 20:00
• UZINA – str. Piața Amzei nr.5, București
• Acces: 50 lei
• Rezervări: contact@uzinacoffee.ro
• Întrucât numărul de locuri este limitat, vă rugăm să faceți rezervări din timp, pe email.
ATENȚIE: CONCERT REPROGRAMAT PENTRU DATA DE 21 MAI
MARCIAN PETRESCU – muzicuță, voce, textier, povestitor
MIHAI TACOI – chitară acustică, voce
MARCIAN PETRESCU este cotat în prezent drept cel mai bun cântăreț la muzicuță din Blues-ul Românesc. Are la activ 4 albume de studio, cel mai recent fiind „DRIFTING BLUES”(2018).
Este UNICUL muzician din blues-ul românesc care a reușit performanța de a avea ca invitați speciali pe albumele sale, trei dintre cei mai importanti și renumiți muzicuțiști din SUA: SUGAR BLUE și CHARLIE MUSSELWHITE (ambii laureați cu GRAMMY) și pe RICK ESTRIN (multiplu nominalizat la Grammy și câștigător a numeroase premii BLUES MUSIC AWARDS.
MIHAI TACOI este unul din chitariștii din tânăra generație, fluent atât în blues cât și în muzica rock și rock alternativ. Este profesor de chitară și pe lângă activitatea în TRENUL DE NOAPTE și STORYTELLERS, are propria formație numită „UMBRA”, cu care abordează un rock alternativ melodic. În trecut a cântat timp de aproape 4 ani în trupa Blue Spirit a lui Mike Godoroja.
Cu proiectul acustic STORYTELLERS, sunt readuse pe scenă o serie de piese legendare din folk-ul și blue-ul vechi american, de la Johnny Cash, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Sonny Boy Williamson, Sonny Terry & Brownie McGhee, Big Bill Broonzy, Little Walter, Muddy Waters, etc., dar și câteva piese de-ale lui Marcian, în limba română, într-o haina orchestrală inedită.
Show-ul este foarte dinamic și este pigmentat cu o serie de istorii nostime despre piese și autorii lor.

Post a Comment