fbpx

Suntem bucurosi sa primim mesajele voastre si sa raspundem la toate intrebarile despre cafea.

Image Alt

Redjoy | Seria Deconectat #307

Redjoy | Seria Deconectat #307

• Joi, 11 aprilie 2024
• Ora: 20:00
• UZINA – str. Piata Amzei 5, București
• Bilete: https://tomtix.ro/even…/10571-redjoy-live-seria-deconectat
• Accesul minorilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani este permis numai dacă aceștia sunt însoțiti de adulți. Nu este permis accesul minorilor sub vârsta de 10 ani.
Redjoy este o nouă trupă alternativă, cu influențe diverse provenind din jazz, rock alternativ și muzică electronică. Muzica lor reprezintă un strigăt interior de emoții reținute, o călătorie sinceră prin cele mai intime aspecte ale existenței, oferind alinare în experiențele umane împărtășite.
Înființată de Horia Constantinescu, trupa s-a lansat în 2022, prin lansarea piesei „Purge”, care a fost însoțită de un videoclip regizat de Matei Simion, iar primul concert a fost susținut în club Fabrica, în deschiderea formației Syfo Dias, în martie 2023. Activitatea muzicală a trupei a continuat cu lansarea celui de-al doilea single, „Great Pretender”.
În septembrie, Redjoy s-a întregit odată cu venirea lui Radu Vâlcu, iar împreună au prezentat în avanpremieră piese din trilogia de EP-uri „Music to listen to in the shadows” în Echoes Haus.
„Music to listen to in the shadows” este un proiect prin care Redjoy vă invită să îmbrățișați întregul spectru al emoțiilor vieții. Temele pieselor navighează prin adâncurile disperării, iminența morții, căldura iubirii și scânteia speranței.
În prezent, trio-ul Redjoy format din Horia Constantinescu (voce și pian), Radu Vâlcu (chitară) și Sabin Dobranici (tobe) lucrează la EP-ul lor de debut, „Music to Listen to in the Shadows – Volume 1”, urmând ca acesta să fie lansat în 2024.

Post a Comment

0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este golInapoi in magazin