Pachete cadou de Sărbători cu discount -25%
Christmas Specialty Pack -25% Preț normal: 287 lei, Preț redus: 215.00 lei Pachet cadou Christmas Specialty format din 4 x 250g cafele fantastice, 88 puncte SCA, cu discount special de -25%: Burundi Masha Oro Yeast Inoculated 250g, lot 2024 Etiopia Kabira Natural 250g, lot 2024 Indonezia Koerintji Barokah Bersama Anaerobic Honey 250g, lot 2024 Columbia Embrujo Shaman Carbonic Maceration 250g, lot 2023/2024 Christmas Family Pack -25% Preț normal: 211 lei, Preț redus: 158 lei Pachet cadou Christmas Family format
Black Friday Coffee Sale -25% la Uzina Coffee
Hello, coffee lovers! Mâine începe BLACK FRIDAY COFFEE SALE la Uzina Coffee. 25% OFF pentru toate cafelele ambalate, pe website și în cafenea, până duminică, 10 noiembrie, inclusiv. #uzinacoffee #coffeesale #blackfriday #coffee
Amzei – Cartierul Creativ – UZINA – Interviu
Despre Uzina, Piața Amzei și comunitatea din jurul nostru. Un scurt interviu dat de Cătălin pentru Cartierul Creativ, din care ne bucurăm să facem parte. Amzei este un demers Cartierul Creativ - un proiect The Institute, prezentat de Banca Transilvania (Banca Transilvania). Susținut de Primăria Sectorului 1. Interviul poate fi urmarit aici: https://fb.watch/nCir1CQDam/
Procesarea naturală a cafelei – o modă?
Ce anume contribuie decisiv la gustul cafelei? Când e momentul propice pentru a interveni în lanțul de procesare pentru a modifica gustul cafelei? Poate apărea ceva nou în tradiția procesării cafelei? Sunt câteva întrebări care au ca subiect procesarea cafelei verzi. În decursul anilor și mai ales în ultimii 20 de ani, ca în multe alte industrii, procesarea cafelei a cunoscut un salt tehnologic fulminant. Într-o lume în care cel mai greu prosperă fermierii, micii
Interviu Contacte Culturale
Interviu despre activitatea culturală de la UZINA, artiștii care ne-au vizitat și concertele organizate până în prezent.
Interviu IQads: Noii antreprenori – Cătălin Boltașu
Pentru cine a trecut în ultimul an prin Piața Amzei din București, nu mai e nicio surpriză că locul nu mai are nicio treabă cu ce se întâmpla în urmă cu câțiva ani. Cafenelele, fast-foodurile și terasele s-au înmulțit, vibe-ul general aduce aminte de anumite orașe europene, e un zgomot mai mare, dar nu de mașini, ci de trotinete și de oameni care stau la un pahar de ceva. Cătălin Boltașu pare că