Descriere
El Salvador, Carlos Pola, Juayua, Apaneca-Ilamatepec, G1, 87.75 SCA, lot 2025, procesat natural anaerobic, cafea Arabica 100%
Carlos Pola provine dintr-o familie de cultivatori de cafea. Viziunea sa este de a produce cafea de specialitate premium prin metode sustenabile. Ferma are propriul laborator pentru experimentarea noilor metode de procesare, cu focus pe controlul calității și educarea lucrătorilor agricoli cu privire la cafeaua de specialitate. Acest lor cuprinde cireșele de cafea din varietatea Pacas 100%, culese manual și atent selecționate, apoi plasate în saci sigilați, pentru a fermenta anaerob timp de 3 zile. Ulterior, cireșele sunt așezate pe paturi suspendate de la sol pentru a se usca. Acest proces dureaza 26 de zile, cireșele de cafea fiind greblate zilnic pentru a asigura o uscare uniformă. Acest lot excepțional se caracterizează prin note foarte dulci și o aciditate fructată plăcută. O recomandăm pentru toate metodele de preparare, inclusiv espresso.